40 Fantastische vrije sector huurwoningen in Amsterdam

Een unieke kans op een vrije sector huurwoning in de gewilde Watergraafsmeer. Het aanbod bestaat uit 38 fraaie en energiezuinige eengezinswoningen en 2 ruime en zonnige nieuwbouwappartementen.

Fijne woning voor het hele gezin

De gezellige gezinswoningen in Park Jeruzalem zijn verdeeld over twee woonlagen. Waarbij je vanuit je woonkamer of ruime woonkeuken zo je eigen tuin in loopt. Er worden hierbij twee typen aangeboden.

Een aantal woningen heeft een voor- én achtertuin. Boven is ruimte voor drie slaapkamers en een fijne badkamer. Je hebt hier kortom ruimte voor het hele gezin. Lekker aan de lange tafel ontbijten met de tuindeuren open, op de bank met een glas wijn terwijl de kinderen zelf buitenspelen, met vrienden op het terras zitten of je juist even kunnen terugtrekken: dit huis biedt je de mogelijkheden.

Van Type A komen 37 woningen beschikbaar. Deze woningen hebben een vloeroppervlakte van circa 104 m2. Type As wordt eenmaal aangeboden en is met ca. 99 m2 vloeroppervlak een fractie minder groot dan Type A. De verhuurprijs is vanaf circa € 1.700,-.

voorgevel-webformaat

GELIJKVLOERS GELUK

In Park Jeruzalem worden 2 appartementen aangeboden. Deze ruime woningen sluiten qua uitstraling aan op de oorspronkelijke karakteristieke woningen.

Type C1 op de begane grond beslaat ruim 76 m2 en heeft twee slaapkamers, een badkamer en een ruime woonkeuken die overgaat in een grote privé tuin.
Type C2 op de eerste verdieping heeft een royale 108 m2, telt drie slaapkamers, een ruime woonkeuken, een kleine voortuin en een loggia waar je lekker beschut buiten kunt leven. Deze woning heeft een dakraam waardoor er een prettig lichtinval wordt gecreëerd.
De verhuurprijs is vanaf circa € 1.500,-.